La nostra casa

Feu-la vostra

A tan sols 65 km de Barcelona, a l’Alt Penedès, es troba la nostra casa rural.

Ubicada al poble de Torrelles de Foix en un espectacular entorn d’oliveres, vinyes i boscos per a poder desconnectar.

Casa rural fundada pels volts del 1879 per Pere Tropes, besavi de qui avui l’ha fet renàixer conservant-ne l’essència gràcies a una acurada rehabilitació i restauració inspirant-se en l’estil original d’aquells temps.

La casa consta d’una cuina-menjador amb llar de foc, una sala de lectura, jocs i televisor, tres dormitoris triples amb bany a cadascun i un pati amb barbacoa. Calefacció, rentadora, microones, forn, rentaplats, equip de música i internet són, entre d’altes comoditats, el que hi trobareu a la casa

Accions en relació al Covid 19

La nostra casa rural està pensada per petits grups o famílies que gaudiran de l’espai exclusiu per ells. No hi ha cap estança compartida amb altres clients.
Les entrades a la casa, en cap cas es produirà abans de 48 hores de la sortida dels clients anteriors.
Volem  transmetre la màxima tranquil·litat als nostres clients.
A Ca la Laia ara, més que mai, hem extremat les mesures higièniques amb desinfectants alcohòlics ( hidroalcòlic higienitzant per superfícies) i deixant ventilar durant dos dies la casa abans d’entrar nous clients.

 INFORMACIÓ D’INTERÈS PEL CLIENT:

Què hi trobarem a la casa?

La nostra casa és de lloguer íntegre, és a dir, lloguem la casa completa.

Cal que portis tot el menjar i productes de neteja personal.

La casa disposa d’estris necessaris per a les persones que l’ocupen.

A la cuina hi trobareu pastilles pel rentaplats. La cafetera és Dolce Gusto. Un fregall, baieta , 2 draps de cuina, 2 bosses de brossa, batedora, torradora, vaixella, paelles, safates, coberts, olla, cassola, pots, escorredora i tot el que considerem necessari per poder-vos preparar els àpats durant l’estada.

La casa va equipada amb la roba de llit, 1 rotllo de paper higiènic per a cada bany, 1 assecador de cabell per compartir i 1 tovallola per persona.

La casa té una temperatura de confort recomanable. En cas de voler augmentar aquesta temperatura, o simplement perquè us vingui de gust tenir la llar de foc o estufa de pellets enceses, nosaltres us podem proporcionar llenya per a la llar de foc,  a 9 € 12,5 kg. i 9 € sac de pellets. Per la barbacoa només acceptem carbó. Preu del sac 4,5 €.

La casa disposa de 2 extintors per la vostra seguretat.

Disposem d’una carpeta amb informació personalitzada sobre la zona on us trobeu i activitats que podeu realitzar.

La clau del wifi us el donarem a l’arribada.

Verdura ecològica

Si durant la teva estada vols assaborir productes dels conreus de proximitat, tomàquets, patates, cebes… només cal que ens ho facis saber i et posarem en contacte amb el pagès perquè et trobis la compra a la casa. 

Obligacions del llogater

No es pot fumar en cap estança interior de la casa.

El llogater té la responsabilitat de deixar l’allotjament recollit i presentable.

Això inclou que la vaixella s’ha de deixar neta, la nevera sense restes de menjar i les escombraries s’han d’haver buidat.

No serà possible convidar a més persones de les que consti a la reserva.

Es prega ser respectuosos amb el descans dels veïns a partir de les 22.00 hores.