Vés al contingut

Compromesos amb el medi ambient

Complim amb les condicions establertes de la Biosphere

Conscients de la importància de mantenir en desenvolupament turístic sostenible, i assumint els principis i objectius adoptats específicament en la Cumbre Mundial sobre el Desarrollo sostenible 2015, la COP 21 i la Carta Mundial del Turisme Sostenible + 20, Ca la Laia es compromet a portar a terme una gestió sostenible en els seus serveis, mitjançant l’adopció de compromisos orientats a prevenir, eliminar o reduir l’impacta de les nostres instal·lacions y activitats tant internes com externes, així com optimitzar la sostenibilitat de l’establiment millorant el seu comportament en l’entorn.

Paral·lelament la nostra casa rural ha adoptat la següent política de turisme Responsable, mitjançant la qual es compromet a complir les condicions  establertes en l’adhesió BIOSPHERE, que inclou, entre altres, les condicions legals que regulen els efectes generats per l’activitat turística.

Un dels nostres principals objectius és perfeccionar la gestió sostenible, assumint els compromisos de millora continua en tots els àmbits de la sostenibilitat:

  • social
  • econòmica
  • ambiental
  • així com la satisfacció del client

 

Torrelles Net i Punt

Prova d’això és la creació d’una Associació sense ànim de lucre creada per Ca la Laia, en concret, (Cesca i la seva amiga Alícia). Associació “Torrelles Net i Punt“.

És una associació creada amb l’objectiu de fer el nostre entorn un lloc sa, ple de vida que tenim que conservar perquè la nostra presència sigui positiva i es pugui integrar amb la natura. El nostre lema és:

“Val més una petita acció que una gran intenció”

Amb aquest projecte volem ampliar la comunitat, perquè cada petita acció sigui una resposta al nostre compromís amb el medi ambient.

Registre núm. PB 00454

Tots els drets reservats a Ca la Laia

Call Now Button