Vés al contingut

Política de privacitat

El present document estableix les Condicions Generals d’ús del lloc web calalaia.com, les dades registrals de la qual es mostren a continuació: domicili c/del Nord, 6 Torrelles de Foix 08737 Catalunya, Espanya 

Avís legal. Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual d’aquest web, així com el dels elements continguts en la mateixa (que inclouen, entre d’altres, imatges, o textos) pertanyen a Ca la Laia, si escau, a terceres persones.

L’usuari podrà visualitzar els elements i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb fins comercials, de distribució així com la seva modificació o alteració. 

La utilització dels serveis i / o continguts del lloc web per part dels usuaris suposa i expressa l’acceptació de totes les condicions generals d’ús de la versió publicada en el present lloc web, així com la política de protecció de dades. 

Així mateix calalaia.com no es pot fer responsable i no es fa d’el contingut dels lloc web externs que puguin estar enllaçats. En cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que algun dels continguts del web calalaia.com de propietat de Francesca Blanch, vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial, haurà de remetre un comunicat a info@calalaia.com amb la següent informació: 

Nom i cognoms, adreça postal i adreça electrònica de la persona afectada o, si s’escau, de la persona autoritzada per actuar en el seu nom, indicant el títol en virtut del qual ostenta la representació, declaració per part de la persona reclamant en la que afirmi ser el titular dels drets suposadament infringits, incloent la seva signatura, física o digital, i descripció detallada dels continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual suposadament infringits, així com la seva ubicació exacta dins del portal web.

Descripció del lloc web calalaia.com. És el web comercial de Ca la Laia. No es podrà utilitzar aquest lloc web per a l’enviament de publicitat o comunicacions comercials, per a l’emissió de missatges amb finalitat publicitària o per a la captació de dades amb la mateixa finalitat.

Modificacions. Ca la Laia  es reserva el dret d’efectuar les modificacions que es considerin oportunes, podent modificar, suprimir o incloure, unilateralment i sense previ avís, nous continguts i / o serveis, així com la forma en què aquests apareguin presentats i localitzats. De la mateixa manera, el client accepta que calalaia.com es reservi els drets a modificar i actualitzar periòdicament les presents condicions d’ús, així com les especificades en cada servei ja sigui el seu caràcter gratuït o remunerat.

Llevat que es digui el contrari al que s’estableix en aquest document, la introducció de qualsevol característica que modifiqui els actuals serveis i / o la introducció de nous serveis quedaran subjectes a les presents condicions d’ús.

Exclusió de garanties. calalaia.com no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del lloc web i dels serveis

Protecció de dades GDPR

En compliment de la Llei espanyola de protecció de dades de caràcter personal (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999) i de la Llei de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (Llei 34/2002 de Serveis de la Societat d’Informació i Comerç Electrònic – LSSI), tota informació que ens envieu serà afegida al fitxer “RESERVES”.

Podeu utilitzar els vostres drets d’accés, cancel·lació, modificació o denegació de les vostres dades mitjançant una carta dirigida a Ca La Laia, c/del Nord, 6, 08737 Torrelles de Foix.

En acceptar l’ús del lloc calalaia.com i a l’haver rebut l’opció de llegir aquest avís legal, s’entén que l’usuari està d’acord i accepta complir totes les condicions d’ús i entén que l’ús de contingut o recursos proporcionats per aquest lloc web. està totalment prohibit qualsevol activitat il·legal o danys.

Recollida i ús de la informació

calalaia.com recopila informació personal quan sol·liciteu informació dels nostres serveis o quan feu una reserva.

calalaia.com utilitza aquesta informació exclusivament per tractar les vostres reserves, per informar-vos millor sobre els nostres serveis i, només sota el vostre consentiment, per informar-vos en el futur sobre qualsevol oferta especial o novetat sobre el nostre lloc web.

calalaia.com mantindrà informació confidencial sobre els clients. El client accepta que les seves dades personals siguin emmagatzemades de forma segura d’acord amb la legislació de protecció de dades. Si no voleu que les vostres dades s’utilitzin per a la comercialització, si us plau, feu-nos-ho saber al nostre domicili registrat.

Registre núm. PB 00454

Tots els drets reservats a Ca la Laia

Call Now Button