Inici » Blog » Troba els invisibles del Penedès!

Troba els invisibles del Penedès!

  • Cesca 
Descobreix el Penedès de veritat: troba els invisibles que et cuiden dia a dia i fan que les experiències que hi vius siguin inoblidables!
El Penedès és petit, però està ple d’històries i experiències.
Els vins i la gastronomia, la natura i les vinyes, l’oci, l’esport, els mercats i les festes, però sobretot les persones, són les que fan gran i autèntica aquesta terra.“Compta amb nosaltres” posa en el centre d’atenció en aquestes persones que treballen i cuiden el Penedès en les seves diferents formes d’actuació i àmbits del turisme.

És aquí, on normalment no mirem on trobem el Penedès autèntic. Són els que sense adonar-te’n estaran sempre al teu costat. Els que et guiaran sigil·losament perquè descobreixis els racons més secrets. Els que et despertaran cada dia amb tots els sentits. Els que cuinen els sabors i els aromes d’una terra plena d’històries que et faran penedir-te de no haver vingut abans. Són les persones reals, les que cada dia cuiden aquesta terra perquè tu en puguis gaudir sempre. Ara és el moment de conèixe’ls, perquè quan vinguis els puguis buscar.

Penedès, on t’espera el que no esperes. Compta amb nosaltres.

Perquè seria imperdonable no haver-los trobat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 + fifteen =