Seguim amb el nostre compromís amb el medi ambient

  • Cesca 

Un any més, compromesos amb BIOSPHERE. Us garantim un equilibri econòmic, socio-cultural i mediambiental compromès amb la sostenibilitat del nostre planeta.

Conscients de la importància de mantenir en desenvolupament turístic sostenible, i assumint els principis i objectius adoptats específicament en la Cumbre Mundial sobre el Desarrollo sostenible 2015, la COP 21 i la Carta Mundial del Turisme Sostenible + 20, Ca la Laia es compromet a portar a terme una gestió sostenible en els seus serveis, mitjançant l’adopció de compromisos orientats a prevenir, eliminar o reduir l’impacta de les nostres instal·lacions y activitats tan internes com externes, així com optimitzar la sostenibilitat del establiment millorant el seu comportament en l’entorn.

Paral·lelament la nostra casa rural ha adoptat la següent política de turisme Responsable, mitjançant la qual es compromet a complir les condicions  establertes en la adhesió BIOSPHERE, que inclou, entre altres, les condicions legals que regulen els efectes generats per l’activitat turística.

Un dels nostres principals objectius es perfeccionar la gestió sostenible, assumint els compromisos de millora continua en tots els àmbits de la sostenibilitat: social, econòmica i ambiental, així com la satisfacció del client.

Aquesta política de Turisme Responsable s’actualitzarà sempre que les circumstancies ho requereixin, adoptant i publicant en ambdós casos nous objectius de sostenibilitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 + 8 =