Disponibilitat i reserves

Els preus estan en euros (€).

La casa es lloga sencera. Totes les habitacions disposen de bany privat. Ideal per a 3 parelles amb algun nen.

Distribució:

Habitació “Omeda”: 1 llit de matrimoni i una llitera.

Habitació: “Encovens: 1 llit de matrimoni i un llit individual.

Habitació “Dous”: 3 llits individuals:

La capacitat ideal és de 6 o 7 persones.

L’entrada i sortida en el cap de setmana és a les 17 hores.

Descomptes del 20% a partir de 10 nits

Si cancel·leu la reserva fins 14 dies abans de la data d “arribada a l “establiment es reemborsarà el 100% de la paga i senyal. Si cancel·leu la reserva fora del termini o no es presenta, el client perdrà l “import lliurat com a bestreta.

No s “admeten més persones de les concertades en el moment de la reserva. Si espera rebre alguna visita durant la seva estada ens ho haurà de consultar.

S’admeten dues possibilitats:

  • 100% al fer la reserva
  • 30% al fer la reserva i la resta (70%) a l’arribada
Comprova la disponibilitat i indica’ns quan voldries venir a casa nostra!

A TENIR EN COMPTE

Quins serveis hi trobarem al poble?

Al poble trobareu petites botigues per comprar productes bàsics que pugueu  necessitar: alimentació, pastisseria, farmàcia, bar, restaurants, vinateria, làctics de la mateixa vaqueria ubicada en el poble… També podreu comprar embotit artesà fet al mateix poble.

A quina hora podem arribar i a quina hem de sortir?

En l’últim E-mail de confirmació de la reserva, us demanem que aviseu de l’hora d’arribada. D’aquesta manera us podrem estar esperant a la mateixa casa a l’hora pactada. L’hora d’arribada, normalment es a partir de les 17 hores, tot i que depèn de la sortida dels possibles clients anteriors a la vostra arribada. La sortida dels caps de setmana és també fins a les 17.00 hores (podeu sol·licitar sortir més tard, sempre que la disponibilitat del següent dia, ho permeti). Les reserves de setmanes senceres, la sortida és fins les 11.00 hores.

Podem portar els nostres animals?

Es permeten animals de companyia, però sempre s’ha de consultar per aclarir quin tipus d’animal és i obtenir l’autorització de Ca la Laia. Hi ha un suplement de 10 € per estada en concepte de neteja addicional. En el cas de portar algun animal de companyia, us informem que no es podrà deixar mai sol a la casa, ni a dins ni a fora el pati.

Podem organitzar una festa / esdeveniment?

A la nostra casa no es permeten festes “tipus discoteca”, ni portar aparells de música externs (incloent-hi bafles) a la casa, ni col·locar altaveus o posar música a l’exterior dels allotjaments. Tampoc celebracions que impliquin un nombre de persones a la casa superior a la seva capacitat màxima. És molt important que respectis aquest punt donat que no tenim autorització legal per fer-les.

Es pot visitar la nostra casa abans de fer una reserva?

Totes les fotografies i la informació exposada de la casa que apareix a la web corresponen fidelment a la situació actual i real de la casa. Si vostè té la inquietud de venir a visitar-nos abans de formalitzar la reserva, només ens ho ha de sol·licitar i buscarem un dia per fer la visita.