Inici » Blog » Compromesos amb el medi ambient

Compromesos amb el medi ambient

  • Cesca 

Conscients de la importància de mantenir en desenvolupament turístic sostenible, i assumint els principis i objectius adoptats específicament en la Cumbre Mundial sobre el Desarrollo sostenible 2015, la COP 21 i la Carta Mundial del Turisme Sostenible + 20, Ca la Laia es compromet a portar a terme una gestió sostenible en els seus serveis, mitjançant l’adopció de compromisos orientats a prevenir, eliminar o reduir l’impacta de les nostres instal·lacions y activitats tan internes com externes, així com optimitzar la sostenibilitat del establiment millorant el seu comportament en l’entorn.

Paral·lelament la nostra casa rural ha adoptat la següent política de turisme Responsable, mitjançant la qual es compromet a complir les condicions  establertes en la adhesió BIOSPHERE, que inclou, entre altres, les condicions legals que regulen els efectes generats per l’activitat turística.

Un dels nostres principals objectius es perfeccionar la gestió sostenible, assumint els compromisos de millora continua en tots els àmbits de la sostenibilitat: social, econòmica i ambiental, així com la satisfacció del client.


Prova d’això és la creació d’una Associació sense ànim de lucre creada per Ca la Laia, en concret, (Cesca i la seva amiga Alicia). Associació “Torrelles Net i Punt“.

Deixa un comentari